Hydroflex s.r.o.

11.07.2015 11:27

Stavebná spoločnosť Hydroflex  s.r.o.

 

Naše vedomie a myšlienky spoločnosti sa uberajú tam kde je cieľom  neustále zvyšovať kvality poskytovaných služieb, zvyšovanie odbornosti pracovníkov, produktivity práce tak aby primeranou cenovou úrovňou a kvalitou

poskytovaných služieb zastávala stabilné miesto na slovenskom stavebnom trhu.

Spoločnosť Hydroflex s.r.o. vznikla v roku 2002 so zameraním na výkon stavebnej činnosti v celej Slovenskej republike. Svojou veľkosťou sa naša firma radí medzi stredne veľké stavebné firmy. V priemere naša firma zamestnáva 30 pracovníkov v odboroch HSV, PSV, a dopravy.

Počas svojho pôsobenia na slovenskom trhu spoločnosť zrealizovala množstvo stavieb prevažne dodávateľským a pod dodávateľským spôsobom v oblasti komplexnej výstavby rodinných domov, priemyselných stavieb, obchodu a služieb ako aj mnohé rekonštrukcie jestvujúcich objektov. Dopravné kapacity a stavebné stroje okrem využitia pre vlastnú potrebu poskytujeme aj pre iných obchodných partnerov ako aj pre obyvateľstvo. Naša spoločnosť sa snaží o uplatňovanie nových technológií v praxi o čom svedčia certifikáty na rôzne stavebné technológie.




Viac tu: https://www.hydroflex.sk/